Prinsessmamman

Om mamman, hennes små prinsessor, pappan, livet och sådär...

07 februari 2008

Hur länge är länge?

I vårt förra hus hade vi centraldammsugare med påsar som räckte i ett år. När vi flyttade fick vi köpa vanlig dammsugare. Jag bytte påse strax innan jul och idag var det dags igen! Är vi extra smutsiga i vår familj som fyller påsar i den takten eller ska de inte räcka längre? På lådan som påsarna ligger i står det "Long performance, +50%".

Väntar man på ett besked kan två månader kännas som väääldigt länge men en dammsugarpåse som räcker länge borde väl räcka längre än 8 veckor. Hur länge är länge egentligen?!

6 Comments:

  • At 07 februari, 2008 16:21, Blogger ~~♥ Mamma Millan ♥~~ said…

    ja, den som ändå hade central dammsugare...;)

    Nje, inte är det sån ordning må tro...men allt syns ju inte på bilderna som tur är...min lille pirat är expert på att riva ut leksaker...miljontals legobitar, pirat gubbar, bilar...you name it.Dit in är inte kul att gå på morgonen , innan man fått upp ögonen...trampar på alla möjliga små saker!!!

     
  • At 07 februari, 2008 19:58, Anonymous Anonym said…

    Men hur stor är behållaren till en centraldammsugare då? Går det i ca 25-26 st uppblåsta vanliga dammsugarpåsar i en sån? Hur som helst, här byter vi lika ofta.

     
  • At 07 februari, 2008 22:14, Blogger Prinsessmamman said…

    Peanut: Vet inte hur stor den är men betydligt större iafl! Vi bytte inte ens en gång om året... Skönt att höra att vi är i gott sällskap! Då är nog allt i sin ordning.

     
  • At 10 februari, 2008 20:25, Anonymous Anonym said…

    Men jösses vad skitaktiga vi måste vara då!! Sist vi bytte dammsugarpåse var före jul - 2006! Eller är vi så renliga kanske, eftersom påsen aldrig verkar bli full? :)

     
  • At 10 februari, 2008 22:56, Blogger A L V A S - P A P P A ! said…

    haha, dagen i-landsproblem! den hade platsat på hipphipp!

     
  • At 11 februari, 2008 12:13, Blogger Prinsessmamman said…

    Moster: 2 barn med sand och pappersklipp, öppen spis med vedsmulor, hundhår, vanligt hår som jag klippt och en massa smulor - känns som om inget av det finns i ert hem iafl! =)

    Alvas pappa: Ja, något ska man ju ha att bekymra sig över! =)

     

Skicka en kommentar

<< Home